DESPRE NOI

LaDolceria vine in ajutorul celor care doresc sa comande un tort pentru ziua de nastere, ziua numelui, ziua in care se implineste un an de la casatorie, ziua botezului, ziua in care stii ca cel drag tie nu a zambit deloc si ai vrea sa schimbi asta, ziua micutului tau, alaturi de care pare ca petreci tot mai putin timp.

Oferta de torturi pentru copii e spectaculoasă și ai de unde alege: buburuze, ursuleți, gărgărițe, personaje din desenele animate sau torturi personalizate asa cum vrei tu. Dar ce ai zice dacă – aflat fiind în căutarea unui tort aniversar sau a unui tort personalizat – ai face cadou ceva dulce care reprezintă ceea ce vrei tu .

Singura cofetarie on-line cu livrare  in Bucuresti, la care poti comanda un tort exclusiv din fata calculatorului. Tot ceea ce trebui sa faci, este sa astepti tortul la tine acasa, la restaurant, birou sau la locatia aleasa de tine.
torturianiversare.ro produce si livreaza , torturi, la orice adresa din Bucuresti sau in zonele limitrofe. Fie ca esti in cautare de torturi pentru copii , torturi aniversari, torturi pentru botez intra pe torturianiversare.ro si alege exact modelul care iti place sau un tort personalizat de tine.

Orice comanda de tort plasata pe torturianiversare.ro va fi livrata in cursul zilei urmatoare sau chiar in aceeasi zi.

Pe langa modelele clasice aflate pe site, poti comanda un tort senzational in forma dorita de tine. Pentru orice comanda de tort personalizat sau tort cu poza te poti baza pe noi.

ladolceria.ro este solutia pentru o petrecere perfecta.