Informarea consumatorului

Informatii despre produse, inclusiv lista de alergeni si atentionarile cu privire la riscurile fizice potentiale ale produselor.

Denumire categorie preparatUtilizare preconizataGrupuri de consumatori vulnerabili
PREPARATE  DE PATISERIE-COFETARIE TIP ALUAT DOSPIT:
 
-cozonaci
-turte si colaci
-rulade
-savarine
-mucenici
-covrigi
-baton cu cascaval
-japoneze si colacei

 
 
Preparate de patiserie-cofetarie din aluat dospit,  gata pentru servit
Preparatele de patisserie-cofetarie;  sunt pregatite in laboratorul propriu de cofetarie
 
Se pot servi reci sau calde/reincalzite, functie de preparat
Produsele se utilizeaza pentru consum direct, sub forma proaspata.
         Produsele se utilizeaza pentru consum, fara restrictii, sub forma proaspata.
Preparatele se adreseaza persoanelor fara cerinte de dieta speciale sau probleme, cu exceptia persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor (Mentionam ca produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se  lucreaza cu alergeni: gluten, oua, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, si alte produse derivate ale acestora) ;
Produsele nu sunt recomandate a fi consumate de persoanele care sufera de diabet zaharat.
Nu se recomanda consumul de produse care contin cafea, ness sau coloranti de catre copii, femei insarcinate intrucat pot afecta negativ concentrarea si atentia acestora.
 
Personalul de la vanzare va fi instruit cu privire la componentele produselor
in scopul informarii la cerere a consumatorilor cu privire la continutul de alergeni al acestora pentru evitarea unor reactii alergice.
 
PREPARATE  DE PATISERIE-COFETARIE TIP ALUAT OPARIT:
 
-eclere
– choux
-mini eclere
 
Preparate de patiserie-cofetarie tip coji (tip ecler)
Preparatele de patiserie-cofetarie  sunt pregatite in laboratorul propriu de cofetarie
 
 
         Produsele se utilizeaza pentru consum, fara restrictii, sub forma proaspata.
Preparatele se adreseaza persoanelor fara cerinte de dieta speciale sau probleme, cu exceptia persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor (Mentionam ca produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se  lucreaza cu alergeni: gluten, oua, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, si alte produse derivate ale acestora) ;
Produsele nu sunt recomandate a fi consumate de persoanele care sufera de diabet zaharat.
Nu se recomanda consumul de produse care contin cafea, ness sau coloranti de catre copii, femei insarcinate intrucat pot afecta negativ concentrarea si atentia acestora.
 
Personalul de la vanzare va fi instruit cu privire la componentele produselor
in scopul informarii la cerere a consumatorilor cu privire la continutul de alergeni al acestora pentru evitarea unor reactii alergice.
 
PREPARATE  DE PATISERIE-COFETARIE TIP  ALUAT FRAGED:
 
-fursecuri
-coji tarte/ mini tarte
-prajitura cu mere
-figaro
-cheesecake
Preparate de patiserie-cofetarie din aluat fraged
Preparatele de patiserie-cofetarie  sunt pregatite in laboratorul propriu de cofetarie
 
 
         Produsele se utilizeaza pentru consum, fara restrictii, sub forma proaspata.
Preparatele se adreseaza persoanelor fara cerinte de dieta speciale sau probleme, cu exceptia persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor (Mentionam ca produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se  lucreaza cu alergeni: gluten, oua, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, si alte produse derivate ale acestora) ;
Produsele nu sunt recomandate a fi consumate de persoanele care sufera de diabet zaharat.
Nu se recomanda consumul de produse care contin cafea, ness sau coloranti de catre copii, femei insarcinate intrucat pot afecta negativ concentrarea si atentia acestora.
 
Personalul de la vanzare va fi instruit cu privire la componentele produselor
in scopul informarii la cerere a consumatorilor cu privire la continutul de alergeni al acestora pentru evitarea unor reactii alergice.
 
PREPARATE  DE PATISERIE-COFETARIE TIP FOIETAJ SI FOAIE ROMANEASCA:
 
-merdele
-placinte
-placintele
– strudele
-saleuri
-saratele
-mini pateuri
-rulouri cu vanilie
-corn cu branza
 
Preparate de patiserie-cofetarie tip foietaj, gata de consum.
Preparatele de patiserie-cofetarie  sunt pregatite in laboratorul propriu de cofetarie –patiserie al PEPAS 2000 pentru servire directa in magazin
 
 
         Produsele se utilizeaza pentru consum, fara restrictii, sub forma proaspata.
Preparatele se adreseaza persoanelor fara cerinte de dieta speciale sau probleme, cu exceptia persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor (Mentionam ca produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se  lucreaza cu alergeni: gluten, oua, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, si alte produse derivate ale acestora) ;
Produsele nu sunt recomandate a fi consumate de persoanele care sufera de diabet zaharat.
Nu se recomanda consumul de produse care contin cafea, ness sau coloranti de catre copii, femei insarcinate intrucat pot afecta negativ concentrarea si atentia acestora.
 
Personalul de la vanzare va fi instruit cu privire la componentele produselor
in scopul informarii la cerere a consumatorilor cu privire la continutul de alergeni al acestora pentru evitarea unor reactii alergice.
 
PREPARATE  DE PATISERIE-COFETARIE TIP PANDISPAN:
 
– torturi si mini prajituri cu blat cacao
-torturi si mini prajituri cu blat alb 
-prajitura cu visine
-checuri
-piscot
-torturi si mini prajituri cu foi de rulada

 
Preparate de patiserie-cofetarie pe baza de coca tip pandispan
Preparatele de patisserie-cofetarie  sunt pregatite in laboratorul propriu de cofetarie
 
 
         Produsele se utilizeaza pentru consum, fara restrictii, sub forma proaspata.
Preparatele se adreseaza persoanelor fara cerinte de dieta speciale sau probleme, cu exceptia persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor (Mentionam ca produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se  lucreaza cu alergeni: gluten, oua, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, si alte produse derivate ale acestora) ;
Produsele nu sunt recomandate a fi consumate de persoanele care sufera de diabet zaharat.
Nu se recomanda consumul de produse care contin cafea, ness sau coloranti de catre copii, femei insarcinate intrucat pot afecta negativ concentrarea si atentia acestora.
 
Personalul de la vanzare va fi instruit cu privire la componentele produselor
in scopul informarii la cerere a consumatorilor cu privire la continutul de alergeni al acestora pentru evitarea unor reactii alergice.
 
PREPARATE  DE PATISERIE-COFETARIE TIP BEZEA:
 
-pricomigdale
-torturi cu foi
-mini prajitura
 
 
Preparate de patiserie-cofetarie TIP BEZEA
Preparatele de patiserie-cofetarie  sunt pregatite in laboratorul propriu de cofetarie
 
         Produsele se utilizeaza pentru consum, fara restrictii, sub forma proaspata.
Preparatele se adreseaza persoanelor fara cerinte de dieta speciale sau probleme, cu exceptia persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor (Mentionam ca produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se  lucreaza cu alergeni: gluten, oua, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, si alte produse derivate ale acestora) ;
Produsele nu sunt recomandate a fi consumate de persoanele care sufera de diabet zaharat.
Nu se recomanda consumul de produse care contin cafea, ness sau coloranti de catre copii, femei insarcinate intrucat pot afecta negativ concentrarea si atentia acestora.
 
Personalul de la vanzare va fi instruit cu privire la componentele produselor
in scopul informarii la cerere a consumatorilor cu privire la continutul de alergeni al acestora pentru evitarea unor reactii alergice.