Informarea consumatorului
Informatii despre produse, inclusiv lista de alergeni si atentionarile cu privire la riscurile fizice potentiale ale produselor.
Denumire categorie preparat | Utilizare preconizata | Grupuri de consumatori vulnerabili |
PREPARATE DE PATISERIE-COFETARIE TIP ALUAT DOSPIT: -cozonaci -turte si colaci -rulade -savarine -mucenici -covrigi -baton cu cascaval -japoneze si colacei | Preparate de patiserie-cofetarie din aluat dospit, gata pentru servit Preparatele de patisserie-cofetarie; sunt pregatite in laboratorul propriu de cofetarie Se pot servi reci sau calde/reincalzite, functie de preparat Produsele se utilizeaza pentru consum direct, sub forma proaspata. | Produsele se utilizeaza pentru consum, fara restrictii, sub forma proaspata. Preparatele se adreseaza persoanelor fara cerinte de dieta speciale sau probleme, cu exceptia persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor (Mentionam ca produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se lucreaza cu alergeni: gluten, oua, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, si alte produse derivate ale acestora) ; Produsele nu sunt recomandate a fi consumate de persoanele care sufera de diabet zaharat. Nu se recomanda consumul de produse care contin cafea, ness sau coloranti de catre copii, femei insarcinate intrucat pot afecta negativ concentrarea si atentia acestora. Personalul de la vanzare va fi instruit cu privire la componentele produselor in scopul informarii la cerere a consumatorilor cu privire la continutul de alergeni al acestora pentru evitarea unor reactii alergice. |
PREPARATE DE PATISERIE-COFETARIE TIP ALUAT OPARIT: -eclere – choux -mini eclere | Preparate de patiserie-cofetarie tip coji (tip ecler) Preparatele de patiserie-cofetarie sunt pregatite in laboratorul propriu de cofetarie | Produsele se utilizeaza pentru consum, fara restrictii, sub forma proaspata. Preparatele se adreseaza persoanelor fara cerinte de dieta speciale sau probleme, cu exceptia persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor (Mentionam ca produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se lucreaza cu alergeni: gluten, oua, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, si alte produse derivate ale acestora) ; Produsele nu sunt recomandate a fi consumate de persoanele care sufera de diabet zaharat. Nu se recomanda consumul de produse care contin cafea, ness sau coloranti de catre copii, femei insarcinate intrucat pot afecta negativ concentrarea si atentia acestora. Personalul de la vanzare va fi instruit cu privire la componentele produselor in scopul informarii la cerere a consumatorilor cu privire la continutul de alergeni al acestora pentru evitarea unor reactii alergice. |
PREPARATE DE PATISERIE-COFETARIE TIP ALUAT FRAGED: -fursecuri -coji tarte/ mini tarte -prajitura cu mere -figaro -cheesecake | Preparate de patiserie-cofetarie din aluat fraged Preparatele de patiserie-cofetarie sunt pregatite in laboratorul propriu de cofetarie | Produsele se utilizeaza pentru consum, fara restrictii, sub forma proaspata. Preparatele se adreseaza persoanelor fara cerinte de dieta speciale sau probleme, cu exceptia persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor (Mentionam ca produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se lucreaza cu alergeni: gluten, oua, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, si alte produse derivate ale acestora) ; Produsele nu sunt recomandate a fi consumate de persoanele care sufera de diabet zaharat. Nu se recomanda consumul de produse care contin cafea, ness sau coloranti de catre copii, femei insarcinate intrucat pot afecta negativ concentrarea si atentia acestora. Personalul de la vanzare va fi instruit cu privire la componentele produselor in scopul informarii la cerere a consumatorilor cu privire la continutul de alergeni al acestora pentru evitarea unor reactii alergice. |
PREPARATE DE PATISERIE-COFETARIE TIP FOIETAJ SI FOAIE ROMANEASCA: -merdele -placinte -placintele – strudele -saleuri -saratele -mini pateuri -rulouri cu vanilie -corn cu branza | Preparate de patiserie-cofetarie tip foietaj, gata de consum. Preparatele de patiserie-cofetarie sunt pregatite in laboratorul propriu de cofetarie –patiserie al PEPAS 2000 pentru servire directa in magazin | Produsele se utilizeaza pentru consum, fara restrictii, sub forma proaspata. Preparatele se adreseaza persoanelor fara cerinte de dieta speciale sau probleme, cu exceptia persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor (Mentionam ca produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se lucreaza cu alergeni: gluten, oua, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, si alte produse derivate ale acestora) ; Produsele nu sunt recomandate a fi consumate de persoanele care sufera de diabet zaharat. Nu se recomanda consumul de produse care contin cafea, ness sau coloranti de catre copii, femei insarcinate intrucat pot afecta negativ concentrarea si atentia acestora. Personalul de la vanzare va fi instruit cu privire la componentele produselor in scopul informarii la cerere a consumatorilor cu privire la continutul de alergeni al acestora pentru evitarea unor reactii alergice. |
PREPARATE DE PATISERIE-COFETARIE TIP PANDISPAN: – torturi si mini prajituri cu blat cacao -torturi si mini prajituri cu blat alb -prajitura cu visine -checuri -piscot -torturi si mini prajituri cu foi de rulada | Preparate de patiserie-cofetarie pe baza de coca tip pandispan Preparatele de patisserie-cofetarie sunt pregatite in laboratorul propriu de cofetarie | Produsele se utilizeaza pentru consum, fara restrictii, sub forma proaspata. Preparatele se adreseaza persoanelor fara cerinte de dieta speciale sau probleme, cu exceptia persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor (Mentionam ca produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se lucreaza cu alergeni: gluten, oua, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, si alte produse derivate ale acestora) ; Produsele nu sunt recomandate a fi consumate de persoanele care sufera de diabet zaharat. Nu se recomanda consumul de produse care contin cafea, ness sau coloranti de catre copii, femei insarcinate intrucat pot afecta negativ concentrarea si atentia acestora. Personalul de la vanzare va fi instruit cu privire la componentele produselor in scopul informarii la cerere a consumatorilor cu privire la continutul de alergeni al acestora pentru evitarea unor reactii alergice. |
PREPARATE DE PATISERIE-COFETARIE TIP BEZEA: -pricomigdale -torturi cu foi -mini prajitura | Preparate de patiserie-cofetarie TIP BEZEA Preparatele de patiserie-cofetarie sunt pregatite in laboratorul propriu de cofetarie | Produsele se utilizeaza pentru consum, fara restrictii, sub forma proaspata. Preparatele se adreseaza persoanelor fara cerinte de dieta speciale sau probleme, cu exceptia persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor (Mentionam ca produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se lucreaza cu alergeni: gluten, oua, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, si alte produse derivate ale acestora) ; Produsele nu sunt recomandate a fi consumate de persoanele care sufera de diabet zaharat. Nu se recomanda consumul de produse care contin cafea, ness sau coloranti de catre copii, femei insarcinate intrucat pot afecta negativ concentrarea si atentia acestora. Personalul de la vanzare va fi instruit cu privire la componentele produselor in scopul informarii la cerere a consumatorilor cu privire la continutul de alergeni al acestora pentru evitarea unor reactii alergice. |